Ce facem noi

Grebo 2003 a fost infiintata in anul 2003, oferind si completand treptat o gama de import de scule profesionale de mana. Activitatile de baza ale companiei sunt distributia si importul de scule profesionale  pentru industria auto si utilaje profesionale pentru constructii.
Firma noastra si-a castigat reputatia pe piata locala prin promptitudinea cu care livreaza fiecare comanda, livrarea fiind facuta la un interval de 48 de ore de la luarea comenzii, iar in 45 de zile pentru reperele din import.
An de an numarul furnizorilor si al clientilor a crescut, la fel ca si cifra de afaceri. Pentru a face fata cerintelor pietei, personalul este instruit anual iar aceasta se reflecta atat in rezultatele economice ale firmei, cat si in relatile cu clienti.
Pretul marfii este stabilit la data ofertarii/vanzarii (sau negociere directa), transportul acesteia poate fi in locatia solicitata de client, iar in cazul in care volumul si/sau greutatea depasesc capacitatile de transport ale firmei noastre se negociaza punctual.
Mentionam faptul ca pe primul plan in politica firmei noastre este satisfacerea cerintelor prioritare ale clientului prin rapiditatea si promptitudinea livrarii produselor comandate.
Incepand cu luna decembrie 2009, firma noastra are implementat Sistemul de Management al Calitati ISO 9001:2000.
Incepand cu luna Noiembrie 2012 am deschis si un showroom de prezentare cu vanzare in Pitesti, Calea Campulung Nr.647 (vis’a’vis de gara Gropeni) denumit ‘’LA SCULE’’ !